LEDIG TJÄNST: Glasbranschföreningen söker projektledare för glasmästeri och fasadentreprenad

Ny medarbetare till GBFs kansli

2017-10-26 08:15

Glasbranschföreningen består av fyra branschområden, där de två största är glasmästeri och fasadentreprenad, med tillsammans 350 medlemsföretag. Fasadentreprenad omfattar företag verksamma inom glas och metall för fasadelement, fönster, dörrar, tak och invändiga partier. Glasmästeriområdet omfattar företag inom både traditionellt och modernt glas.
Nu söker vi en projektledare för glasmästeri och fasadentreprenad till vårt kansli. 

Den tekniska utvecklingen av glas och de ökande kraven i byggnormer och på hållbarhet gör att medlemsföretagen behöver lägga stort fokus utbildning och utvecklingsarbeteför att vara konkurrenskraftiga. Här har Glasbranschföreningen en viktig roll med att stärka medlemsföretagens position på marknaden. Kansliet i Stockholm ska nu förstärkas med ytterligare en projektledare. Personen kommer att leda och driva arbetet för utveckling av medlemsföretagen inom glasmästeri och fasadentreprenad, bland annat vad gäller marknad, kvalitet, utbildning och auktorisation.

Vi söker dig som

  • har flera års erfarenhet av att leda projekt med nära anknytning till näringslivet och gärna med medlemsverksamhet/branschsamverkan
  • är driven och har lätt för att skapa goda relationer och att samarbeta
  • har intresse för teknikfrågor och marknads-, utbildnings- och utvecklingsarbete
  • gärna har erfarenhet av att driva påverkansarbete
  • uttrycker dig väl i tal och skrift

Vi erbjuder

En roll där du får ta ett helhetsansvar och specialisera dig inom ett spännande branschområde där teknikutvecklingen går snabbt. Jobbet innebär omväxling, eget ansvar, stora möjligheter att utvecklas och god kamratskap. Organisationen har ett kansli på Skeppsbron i Gamla stan i Stockholm med tio anställda. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta våra rekryteringskonsulter Lena Haeger på 070-392 37 10 eller Samuel Göranzon på 076-000 18 74.
Ansök tjänsten på www.k2search.se. Intervjuer sker löpande.

Glasbranschföreningen (GBF) är en bransch- och arbetsgivarorganisation för glas- och metallföretag med ca 600 medlemsföretag inom hantverks-, bygg- och fordonsindustrin. Organisationen arbetar bland annat med att ge stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor samt med opinionsbildning, utbildning och auktorisationer. Glasbranschföreningen är medlem i Svenskt Näringsliv.

Skriv ut sidan