Entreprenadjuridisk utbildning i coronakrisens spår

2020-05-27 14:00 till 15:30Juridik - Avtal/Entreprenadutb.Webbinarium

Onsdag 27 maj kl 14:00-15:30 bjuder Glasbranschföreningen in dig som medlem till ett kostnadsfritt webbinarium om entreprenadjuridiska frågeställningar i coronakrisens spår.

Både beställare och entreprenörer står inför nya utmaningar när parter inte kan fullgöra sina skyldigheter på grund av den rådande pandemin. Vad gäller nu och vad ska entreprenören tänka på under pågående hinder orsakade av epidemin? Kan entreprenören få betalt av beställaren för kostnader på grund av pandemin?

Jonathan Sonning på AG Advokat reder ut begreppen och hjälper dig att hävda din rätt gentemot beställaren.

Skicka gärna frågor i förväg

Om du har frågor redan nu så skicka gärna in dem på förhand till Jonathan Sonning, jonathan.sonning@agadvokat.se, så kan de vävas in i utbildningen. Du har även möjlighet att ställa frågor i chatten under seminariet, men då tiden är knapp kan vi inte garantera att alla får svar på sina frågor.

Kostnadsfritt för medlemmar

Ordinarie och associerade medlemmar i Glasbranschföreningen deltar kostnadsfritt.
Icke-medlemmar har också möjlighet att delta till en kostnad på 1 900 kr, exkl. moms.

Anslutningslänk skickas ut till alla registrerade deltagare en dag innan webbinariet. Om du inte har mottagit något mejl trots registrering ber vi dig kontakta Jonahan Sonning, jonathan.sonning@agadvokat.se.

Anmälan

Anmäl dig senast måndag 25 maj. Öppna anmälningsformuläret.

OBS! Om du du var anmäld till det tidigare tillfället 14 maj som blev iställt behöver du inte anmäla dig igen utan du är fortsatt registrerad till webbinariet och kommer att få ett mejl med anslutningslänk 26 maj.

Skriv ut sidan