Öppet Hus – Kreativa ramardagar

2015-10-17 10:00 till 2015-10-18 15:00InramningsutbildningKatrineholm

Den 17 och 18 oktober 2015 hälsas Inramningsgruppens medlemmar hjärtligt välkomna till Öppet Hus för kreativa ramdagar på Glasskolan i Katrineholm. Ta chansen att tillsammans med dina branschkolleger få inspiration, idéer och senaste nytt.

På plats finns Hans och Patrik Andersson från Konstlist som bl a visar senaste nytt. Jørn Waskaas från ADIT kommer för att berätta om och svara på frågor om priskalkyleringsprogrammet PFP. Vidare kommer du att få information om gesällprovet och den nya mästarutbildningen för konstinramaryrket. Under den kreativa delen kommer du att arbeta i grupp med att göra spännande inramningar som ska pryda Glasskolans väggar.
Inramningarna ska anknyta till Glasbranschföreningens olika verksamhetsområden. Naturligtvis kommer du att ha tillgång till inramningsmaterial och olika föremål, logotyper m m för att skapa den ultimata inramningen.
Sist men inte minst är dettta ett tillfälle för att under trivsamma former umgås med kolleger. Vi kommer även att arrangera en middag på lördagkvällen.

Program

OBS! Luncher serveras inte på skolan utan man får gå och äta på valfri restaurang i Katrineholm. Kaffe serveras på Glasskolan.

Lördag 17 oktober
10.00 Portarna till Glasskolan slås upp
- Presentation av gesällprov och mästarbrevsutbildning i konstinramaryrket
- Få bättre lönsamhet! Presentation av det norska priskalkyleringsprogrammet PFP
- Workshop - Kreativa inramningar
- Leverantörsutställning - Konstlist
18.00 Slut för dagen
19.30 Middag på Hotell Statt i Katrineholm

Söndag 18 oktober
10.00 Portarna till Glasskolan slås upp
- Passepartoutskärning och maskinvård
- Leverantörsutställning
- Frågestund om priskalkyleringsprogrammet
- Workshop - Kreativa inramningar
15.00 Slut

Anmälningsavgift

450 kr/pers exkl moms. Avgiften gäller oavsett om du deltar en dag eller båda dagarna. I avgiften ingår fika båda dagarna samt material till workshop - Kreativa inramningar.

Middag 17 okt: 600 kr/pers exkl moms. I priset ingår trerätters middag inkl dryck.

Anmälan 

Anmälan görs senast den 1 oktober med blankett som skickas eller mejlas till Glasbranschföreningen. Blanketten finner du här nedan.

För mer information

Kontakta Anne Sahlgren, 08-4539075, anne@gbf.se

Skriv ut sidan