• Premiär i Göteborg för Glasbranschens allmänna asbestutbildning

Första asbestutbildningen genomförd

Utbildning

2017-09-04 10:43

Dagarna 29-30 augusti var det premiär för Glasbranschens allmänna asbestutbildning i Glasbranschföreningens regi. Utbildningen erbjuds inledningsvis på 12 orter runt om i landet för att sedan koncentreras till Glasskolan i Katrineholm. Första anhalt var Göteborg där Pontus Arnoldsson Nilsson var en av deltagarna.

- Jag är väldigt nöjd med utbildningen. Kursledaren Carl Carlsson var toppen. Man märkte att han var otroligt insatt i ämnet och att han var intresserad av att lära ut. För en sådan här utbildning gör en engagerad kursledare stor skillnad, säger Pontus som ger utbildningen högt betyg:

- Kursen överträffade mina förväntningar. Jag har inget negativ att säga. Det är mycket information att ta in, men de hade planerat väl för regelbundna pauser, så det gick ändå bra att behålla uppmärksamheten.

Även Joakim Länder, ansvarig för den nya asbestutbildningen var nöjd med utfallet av premiären.

- Ja, äntligen är utbildningen sjösatt och det känns skönt att allt gick enligt planen. Det är två väldigt intensiva dagar, med både teori och praktik, så jag vill passa på att tipsa framtida kursdeltagare att komma utvilade, säger en glad och förväntansfull Joakim Länder.    

Skriv ut sidan