GLASDAGEN 2018: Inspirerande föredrag och viktiga diskussioner

2018-02-06 15:50

Glasdagen i Stockholm samlade 270 deltagare från hela glasbranschen, inklusive glasmästare, fasadentreprenörer, bilglasmästare och konstinramare. Det var tredje gången arrangemanget genomfördes som en heldagskonferens med inspirerande föreläsningar och diskussioner om viktiga framtidsfrågor.

- Det blev en fantastisk dag och kväll med spännande möten, värdefulla insikter med intressanta och initierade föredrag, informativa seminarier och dessutom högklassig underhållning, säger Erik Haara, vd på Glasbranschföreningen.

Temat på årets evenemang var hur man kan bli konkurrenskraftig och framgångsrik i en framtidsbransch.

- Ja, vår bransch är verkligen på frammarsch med snabb teknikutveckling och nya innovationer. Det är viktigt att hålla koll på vad vi kan vänta oss av framtiden och hur vi kan stärka vår konkurrenskraft. Genom att träffas, utbyta erfarenheter och lära av varandra som på Glasdagen kan vi fortsätta att utveckla våra verksamheter och vår bransch, säger Jonas Nilsson, ordförande i Glasbranschföreningen.

Bland föreläsarna på Glasdagen märktes tekniktrendspanaren Nicklas Bergman, Ulrik Simonsson, vd på Ungdomsbarometern, Christina Stålhandske, Rise Glas, Fredrik Isaksson, Sveriges Byggindustrier, Ieva Kisieliute, Boverket, Jonas Tulldahl, 2by2, Maria Österåker, ekonomie doktor och Eva Funck, tv-profil och författare.

Bilder Glasdagen 2018

Fotograf: Johan Aredal

Skriv ut sidan