Nordbygg flyttas fram till i höst

NORDBYGG 2020

2020-03-13 11:58

Med anledning av Corona-pandemin och regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster kommer Nordbygg att flyttas fram. Förhoppningen är att mässan ska kunna genomföras i slutet av september 2020 istället för 21-24 april.

Stockholmsmässan meddelar att de återkommer med mer information till utställare och besökare snarast möjligt. Läs kommentar från mässan...

Melinda Lemke, GBF– Med tanke på den stora smittorisken vid sådana här event är beslutet att ställa in mässan nu i april förstås helt rätt. Det är tråkigt och jag lider framför allt med de utställande företagen som lagt ner stor möda för att skapa intressanta montrar. Förhoppningsvis har de ändå glädje av sina förberedelser och kan medverka när Nordbygg 2020 istället arrangeras senare i år, säger Melinda Lemke, projektledare på Glasbranschföreningen.

Glaspriset och Glaspärlan

Även tillkännagivandet av pristagarna för Glaspriset och Glaspärlan senareläggs. Planen är att dela ut priserna på Nordbygg i september.  Mer information kommer så snart nya datum är fastställda. Här på webbplatsen kan du läsa mer om de nominerade projekten och rösta på dina favoriter till publikens pris.

Nominerade projekt - Glaspriset

Nominerade projekt - Glaspärlan

Branschkvällen på Golden Hits flyttas fram

Den inplanerade branschträffen på Golden Hits i Stockholm i samband med Nordbygg, flyttas också fram till september. Vi kommer att öppna anmälningsformuläret på nytt så snart nytt datum är fastställt. Alla tidigare registreringar kommer att tas bort. Man kommer alltså att behöva anmäla sig på nytt om man vill delta – vilket vi såklart hoppas att många vill!

Skriv ut sidan