Årets viktigaste event!

Välkommen till Glasdagen 2018!

2 februari 2018 på Quality Hotel Globe i Stockholm

Öppna programmet

Om Glasdagen

Glasdagen är arrangemanget där vi samlar hela branschen, medlemmar och leverantörer, för inspirerande föreläsningar och diskussioner om viktiga framtidsfrågor. Vi utlovar spännande möten, värdefulla insikter och en trevlig afton med högklassig underhållning, middag och gemenskap.

Hur bli konkurrenskraftig och framgångsrik i en framtidsbransch?
Glasbranschen är på frammarsch med snabb teknikutveckling och nya innovationer. Vad kan vi vänta oss av framtiden? Och hur stärker vi vår konkurrenskraft? Genom att träffas, utbyta erfarenheter och lära av varandra kan vi fortsätta att utveckla våra verksamheter och vår bransch. 

Ett gediget och skräddarsytt program! TEMA: Fasad - Glasmästeri - Bilglas - Konstinramning
Vi inleder dagen gemensamt. Efter lunch erbjuder vi fördjupande föredrag och diskussioner utifrån våra olika verksamhetsområden: fasad, glasmästeri, bilglas och konstinramning. Dagen avrundar vi tillsammans med en gemensam föreläsning följd av mingel, SM i konstinramning och galamiddag.

Några av årets lysande talare/artister

Niclas Bergman, är entreprenören, riskkapitalisten och futuristen som avslöjar vilka teknologier som kommer att påverka oss som individer, företag och samhälle. Han hjälper dig att identifiera de möjligheter som uppstår i det pågående teknikskiftet och lär dig att förstå hur teknikområden påverkar marknader, branscher, konkurrenter och inte minst din egen organisation.

Eva Funck, är tv-profilen känd från SVT som med sin underhållande föreläsning ”Säg vad du vill, inte vad du känner” lär oss förstå hur våra grundkänslor påverkar oss i det dagliga livet. En föreläsning som kommer att ändra ditt sätt att tänka, så att du kan använda dig av dina känslor istället för att låta dig styras av dem.    

Låt oss presentera kvällens konferencier…
 

John Houdi är en av Sveriges mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers. Hans originella mix av humor och trolleri - något han själv kallar MagiComedy™ - gör honom till en flitigt anlitad artist runt om i världen. Han har vunnit åtskilliga mästerskap i trolleri och 2 februari är John Houdi vår konferencier på Glasdagsgalan.

Dansgruppen De La Vibe intar scenen på Glasgalan
 

De La Vibe är danskollektivet som organiserar och deltar i olika streetdansevenemang och arbetar sceniskt med housedans. Deras föreställning Fill me in, visades 2017 på Dansens Hus i Stockholm. Under året har de turnerat runt om i Sverige. De La Vibe består av Binita Kharel, Johanna Fröjd, Fanni Ijäs, Elin Karlsson och Mari Raudsepp.

Stort tack till våra partner! 

Vi vill passa på att ge en eloge till alla företag som genom sin partnermedverkan möjliggör att Glasbranschföreningen kan bjuda in till detta högklassiga arrangemang till ett förmånligt pris. 

Skriv ut sidan