Förhandlingschef/Arbetsrättsjurist till Glasbranschföreningen

Glasbranschföreningen (GBF) är en bransch- och arbetsgivarorganisation som skapar en ljusare framtid! Föreningen företräder och stödjer medlemsföretagen i en expansiv bransch i tillväxt och ständigt nya innovationer. GBF har ca 600 medlemsföretag vilka framför allt verkar inom bygg- och fordonsindustrin. Organisationen arbetar bland annat med arbetsgivarfrågor, opinionsbildning, utbildning och auktorisation. GBF är en organisation inom Svenskt Näringsliv.

Vi söker en arbetsrättsjurist som kan ta ansvaret som förhandlingschef. Tjänsten kräver flera års erfarenhet från liknande verksamhet hos annan arbetsgivarorganisation eller advokatbyrå. Hos oss kommer du att få ett utvecklande och intressant arbete och ta ett stort ansvar. Du får också möjlighet att arbeta inom flera rättsområden.

Du erbjuds en spännande roll i en ledande position i en mindre organisation, vilket gör att det är korta beslutsvägar. Du kommer till en organisation med ett stort framtidsfokus! Du kommer leda föreningens förhandlingsdelegation och rapportera direkt till VD.

Tjänsten innebär ett huvudansvar för vår arbetsgivarverksamhet, där du är ytterst ansvarig vid avtalsförhandlingar såsom förhandlingschef samt ansvar för strategisk utveckling, budget och samverkan med övriga arbetsgivarorganisationer inom Svenskt Näringsliv. Tjänsten innebär även ett operativt ansvar som förhandlare med rådgivning, delaktighet i lokala och centrala förhandlingar, vilket gör denna tjänst väldigt varierande och utvecklande. En perfekt utmaning för dig som vill få möjlighet att ta ett helhetsansvar för en arbetsgivarorganisation, men samtidigt vara operativ. Glasbranschföreningens kansli ligger centralt i Gamla Stan i Stockholm.

Du är driven, självständig, engagerad och intresserad av samhällsfrågor. I denna roll kommer du att ha många kontaktytor och det är viktigt att du har lätt för att skapa relationer och kan samarbeta med andra. Det är också viktigt att du har erfarenhet av förhandlingssituationer och är förtroendeingivande med hög integritet. Vi är till för våra medlemmar och du måste tycka om att hålla en hög servicenivå. Eftersom vi är en liten arbetsplats lägger vi stor vikt vid din personlighet för att få det bästa teamet. Vi värdesätter om du är utåtriktad, prestigelös, positiv och vill ha roligt på jobbet.

Är du redo för utmaningen?

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Susanne Falk på Falk Search, tel. 0762 82 88 89.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till cv@falksearch.se snarast möjligt.
Intervjuer kommer ske löpande.

 

Skriv ut sidan