Webbshop

Välkommen till Glasbranschföreningens webbshop! Nedan ser du en lista över de produkter du kan beställa i webbshopen. Genom att klicka på en produkt får du fram mer information om den samt möjlighet att beställa de antal du vill ha. Längst ned på sidan fyller du i dina uppgifter, sedan är det bara att klicka på "Beställ". OBS! Alla priser är exklusive moms och frakt.

 

Produkter

 

Medlemsprodukter

Detta är de produkter som kan beställas utan att vara medlem. Om du blir medlem och loggar in får du tillgång till vårt fulla produktsortiment. Logga in eller ansök om medlemskap

 

 

Beställning

 

Faktureringsuppgifter

 

Leveransadress

 

Övrig information

När du handlar i Glasbranschföreningens/Glastjänster för GBF:s webbshop behandlas de personuppgifter (namn på referensperson, telefonnummer och e-postadress) du lämnar. Detta görs för att kunna fullgöra avtalet med dig som kund. Uppgifterna används inte för något annat ändamål. Bokföringsregler medför dock att eventuell uppgift om referensperson på faktura måste sparas i minst sju år. I vår integritetspolicy kan du läsa mer om vår behandling av personuppgifter, dina rättigheter, kontaktuppgifter mm.

Skriv ut sidan