Årets viktigaste event!

Glasdagen är arrangemanget där vi samlar hela branschen, medlemmar och leverantörer, för inspirerande föreläsningar och diskussioner om viktiga framtidsfrågor. Vi utlovar spännande möten, värdefulla insikter och en trevlig afton med högklassig underhållning, middag och gemenskap.

Glasdagen 2020 arrangeras 31 januari på Courtyard by Marriott på Kungsholmen i Stockholm. Inbjudan skickas ut till alla Glasbranschens medlemsföretag i mitten av november.

Associerad medlem? Bli partner!

Glasdagen är det perfekta tillfället för dig som leverantör/associerad medlem att nå ut till både kunder och kollegor samt uppdatera dig på det senaste i branschen. Vi hoppas att du vill vara med och sätta din prägel på arrangemanget. Precis som inför tidigare Glasdagar har vi utformat två olika sponsringspaket som ger ditt företag bra exponering inför och under eventet. 

Öppna sponsringserbjudantet

Anmäl ditt företag senast 21 oktober

Om du vill att ditt företag ska bli partner önskar vi att du anmäler detta så snart som möjligt, dock senast 21 oktober. Vi kan ha max 7 partners på Paket 1. Här råder ”Först till kvarn”-principen.

Hör gärna av dig till projektledare Matilda Röjgård på 08 453 90 78 / matilda.rojgard@gbf.se om du har frågor eller synpunkter.

Öppna anmälningsformulär

Skriv ut sidan