Nordbygg - Nordens största byggmässa

Nytt datum för Nordbygg:
29 september - 2 oktober 2020

Efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster kommer Nordbygg att flyttas fram och genomföras mellan 29 september och 2 oktober 2020 (istället för 21-24 april). 

Nordbygg 2020

Det är bara vartannat år det händer – Nordbygg! På Stockholmsmässan i Älvsjö arrangeras Nordens största byggvarumässa med över 800 utställande företag och drygt 48 000 besökare. Mellan 29 september och 2 oktober har vi som medarrangörer för Nordbygg nöjet att bjuda in till spännande seminarier och möten i vår monter C10:41.

Tillsammans gör vi avtryck. Positiva avtryck. Få branscher har lika stor inverkan på människans och miljöns välbefinnande som just byggbranschen, varför det också ligger på oss att driva samhällsutvecklingen i positiv riktning. I tider av klimatförändringar, förtätning av städer, ökad hotbild och att vi tillbringar en allt större del av vår tid inomhus ställer vi fler och högre krav på utformningen av våra livsmiljöer och deras påverkan.

Byggnaden är idag långt mycket mer än ett klimatskal. Rätt utformad renar den luften vi släpper in, reducerar ljudföroreningar, förser oss med hälsobringande dagsljus och utsikt, genererar energi och ger oss möjlighet att odla vår egen mat. Den skyddar oss mot objudna gäster, angrepp och naturkatastrofer. Ja listan kan göras lång och potentialen är enorm.

Den tekniska utvecklingen går i en rasande fart men många innovationer får inte den uppmärksamhet de förtjänar när den omedelbara säljsuccén uteblir. Redan idag skulle vi med befintliga lösningar kunna halvera branschens klimatpåverkan men för att klara netto noll-målet krävs ett rejält teknikskifte och nya sätt att driva affärer. Var med och stöd utvecklingen. Välkommen till Nordbygg!

Glaspriset och Glaspärlan 2020

I samband med Nordbygg koras vinnarna av Glaspriset och Glaspärlan. En professionell jury utser vinnarna, men du kan vara med att rösta fram din favorit till vinnare av "publikens pris". Prisutdelningen äger rum 1 oktober kl. 17.00 på Nordbyggscenen. Onlineomröstningen är öppen till och med kl. 12.00 samma dag.

Nominerade projekt till Glaspriset 2020 – Rösta på din favorit!

Nominerade projekt till Glaspärlan 2020 – Rösta på din favorit!

Entrébiljetter

Att delta på mässan är kostnadsfritt men du måste registrera ditt deltagande. Ange glasbranschforeningennb20 i registreringen. Gå till registrereingen... 

Skriv ut sidan